recipe

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten dienen bij voorkeur digitaal te worden besteld: per e-mail of via het formulier op deze webpagina. Per telefoon kan via de receptenlijn: 0299-423993 #2. Dan spreekt u naam, geboortedatum, apotheek en geneesmiddel(en) in. Dit kan dag en nacht, 7 dagen per week.

 

Herhaalrecept bestellen

Herhaalrecepten kunnen op verschillende manieren worden besteld: per e-mail, via het formulier op deze webpagina of per telefoon.

Per e-mail of onderstaand formulier

Digitaal kunt u de medicijnen opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het formulier aan het einde van deze pagina. Als u uw mailadres doorgeeft aan de apotheek, krijgt u een mail zodra de medicijnen voor u klaar staan. U kunt ook via de apotheek deelnemen aan de Herhaalservice. U hoeft uw chronische medicatie dan niet meer zelf aan te vragen. U kunt bij de apotheek informeren naar de mogelijkheden. Elke werkdag om 11 uur verwerken de assistentes de recepten en versturen ze naar uw apotheek waar de medicijnen de volgende dag (in principe) vanaf 15 uur klaarstaan. U wordt dan door de apotheek met een SMS of e-mail op de hoogte gesteld. De medicijnen worden door de apotheek bezorgd als dit zo is afgesproken. Wanneer u in het weekend medicijnen bestelt, liggen deze op woensdag klaar in de apotheek.

Per telefoon via de receptenlijn

Per telefoon kan via de receptenlijn: 0299-423993 #2. Dan spreekt u naam, geboortedatum, apotheek en geneesmiddel(en) in. Dit kan dag en nacht, 7 dagen per week. Elke werkdag om 11 uur verwerken de assistentes de recepten en versturen ze naar uw apotheek waar de medicijnen de volgende dag (in principe) vanaf 15 uur klaarstaan. U wordt dan door de apotheek met een SMS of e-mail op de hoogte gesteld. De medicijnen worden door de apotheek bezorgd als dit zo is afgesproken.

Herhaalreceptformulier

Achternaam(*)

Voornaam(*)

Geboortedatum(*)
/ /

Uw e-mailadres(*)

Naam medicament(*)

gebruik(*)

dosering(*)

Naam medicament

gebruik

dosering

Naam medicament

gebruik

dosering

Naam medicament

gebruik

dosering

Uw bericht

U ontvangt een kopie van dit bericht op het opgegeven emailadres

 


locatie
Venediƫn 26
1441 AK Purmerend
een praktijk waarop
je kunt vertrouwen

Copyright © Daan & van Ardenne huisartsenpraktijk